Werk

De uitbreiding van de vakantieluchthaven is economisch gunstig en zorgt voor veelzijdig aanbod in de werkgelegenheid.

Werkgelegenheid

Interessante ontwikkling voor bedrijven en werkzoekenden

De groei van het luchtverkeer zorgt voor meer economische activiteiten en daarmee ook directe- en indirecte werkgelegenheid. Als luchthaven vinden wij het belangrijk om lokale en regionale werkgelegenheid zoveel mogelijk te stimuleren. 

  • Bij de ingebruikname van de nieuwe luchthaven is behoefte aan grondstewardessen, beveiligers, Marechaussee. Daarnaast zijn er mensen nodig voor klein vliegtuigonderhoud, bevoorrading en tanken van vliegtuigen, Luchtverkeersleiding, schoonmaak en horeca in de terminal.
  • Luchtvaartdienstverlener Viggo trekt samen met haar partners G4S en Asito medewerkers uit de regio aan, werkt samen met lokale opleidingsinstellingen en doet zaken met lokale ondernemers.
  • Ook zal de regio bedrijven aantrekken die gebruikmaken van een luchthaven binnen Europa zaken te doen. 

Werken op lelystad Airport?

Vind jij het een uitdaging om ervoor zorgen dat het proces – van het parkeren van de auto tot het aan boord gaan van het vliegtuig – snel en vlot verloopt?

  • Viggo, die de luchtvaartdienstverlening in en rondom de terminal gaat verzorgen,zoekt vanaf het derde kwartaal van 2019 gastvrije en deskundige collega’s.
  • Nieuwe medewerkers worden multi-skilled opgeleid, waardoor de reiziger in opvolgende processtappen dezelfde medewerker kan terugzien.
  • Wie Viggo zoekt? Mensen die aan hun eerste baan beginnen, herintreders, studenten die een bijbaan zoeken, stagiair(e)s en mensen met ervaring in de luchtvaart en afhandeling van vliegverkeer. 

Wil je graag aan de slag op Lelystad Airport? Ga dan naar: Vacatures Viggo